Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zestaw programów i podręczniki

PROGRAMY WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO OBOWIĄZUJĄCE W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

Grupa

Tytuł

Autor

Wydawnictwo

Numer ISBN

I

„Odkrywam siebie”

W. Żaba-Żabińska, W. Majewska

MAC Edukacja

9788381087421

II

„Odkrywam siebie”

W. Żaba-Żabińska, W. Majewska

MAC Edukacja

9788381087421

III

„Wokół przedszkola”

M. Kawaśniewska, J. Lendzion, W. Żaba-Żabińska

MAC Edukacja

9788381801818

IV

„Od przedszkolaka do pierwszaka

I. Broda

WSiP

9788302171284

V

„Od przedszkolaka do pierwszaka

I. Broda

WSiP

9788302171284

VI

Od przedszkolaka do pierwszaka

I. Broda

WSiP

9788302171284

VII

„Razem w przedszkolu”

J. Andrzejewska, J. Wierucka

WSiP

9788302112096

VIII

„Kocham przedszkole”

M.A Pleskot, A. Staniszewska-Mieszek

WSiP

9788302171154

IX

„Od przedszkolaka do pierwszaka”

I. Broda

WSiP

9788302171284

X

„Planeta dzieci”

M. Szeląg, G.Lipińska

WSiP

9788302186325

XI

„Kocham przedszkole”

M.A Pleskot, A. Staniszewska-Mieszek

WSiP

9788302171154

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole miejskie nr 200 w Łodzi
data: 11-03-2021
wytworzył: Małgorzata Marczak
data: 11-03-2021
data: 11-03-2021
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 11-03-2021 - Edycja treści
  • 13-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 03-01-2014 - Edycja treści
  • 26-02-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 540